Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στο δικαστήριο πρόσωπο με πρόσωπο η οικογένεια του Κερκ και ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του

Η οικογένεια του Τσάρλι Κερκ βρέθηκε σήμερα ενώπιος ενωπίω με τον φερόμενο ως δολοφόνο του, τον 23χρονο Τάιλερ Ρόμπινσον, καθώς οι εισαγγελείς παρουσίασαν τα αποδεικτικά στοιχεία τους για την υπόθεση.

Ο Κερκ, βασικός σύμμαχος του Τραμπ και ιδρυτής της νεανικής οργάνωσης «Turning Point USA», πυροβολήθηκε θανάσιμα στις 10 Σεπτεμβρίου 2025, ενώ μιλούσε στο πανεπιστημιακό συγκρότημα του Utah Valley University στο Όρεμ της Γιούτα.

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, οι Αρχές ανακοίνωσαν δύο ημέρες αργότερα τη σύλληψη του Ρόμπινσον, ο οποίος κατηγορείται για φόνο με επιβαρυντικές περιστάσεις, παράνομη χρήση πυροβόλου όπλου, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και παραβίαση μαρτύρων.

Ο Ρόμπινσον δεν έχει δηλώσει αθώος ή ένοχος για τις κατηγορίες.

Οι εισαγγελείς της κομητείας Γιούτα ζητούν την επιβολή της θανατικής ποινής. Η προκαταρκτική διαδικασία θα διαρκέσει ως την Παρασκευή.

Το BBC αναφέρει ότι σε προηγούμενες ακροάσεις οι συνήγοροι υπεράσπισης προσπάθησαν να αποκλείσουν διάφορα αποδεικτικά στοιχεία. Προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να απαγορεύσουν την παρουσία καμερών στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής διαδικασίας. Ζήτησαν επίσης από τον δικαστή Τόνι Γκραφ να αποκλείσει το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής.

Tags
Back to top button