Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τασούλας: «Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές πράξεις πρόληψης»

Η δήλωση έγινε με αφορμή τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (19/11) στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της καθηγητή Στέλιο Λουκίδη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το πρόγραμμα του εμβολιασμού κατά της εποχικής γρίπης και του πνευμονιόκοκκου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα.

Ο κ. Λουκίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Νικολέττα Ροβίνα και Παρασκευή Κατσαούνου επεσήμαναν την καθοριστική σημασία της πρόληψης, μέσω του εμβολιασμού, για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο κ. Τασούλας τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους. «Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αποτελεί μια από τις απλούστερες αλλά πιο αποτελεσματικές πράξεις πρόληψης. Μειώνονται οι σοβαρές επιπλοκές, προστατεύονται οι ευάλωτες ομάδες και εξασφαλίζεται η διατήρηση ενός ισχυρού και ανθεκτικού συστήματος υγείας για όλους», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας ανταποκρινόμενη για τέταρτη φορά στην πρόσκληση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, συμμετείχε και φέτος στο πρόγραμμα εμβολιασμού, στο οποίο έλαβε μέρος, προαιρετικά, το προσωπικό.

Tags
Back to top button