Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τεντόγλου για το χρυσό: "Είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά αυτό είναι από τα μετάλλια που έχω χαρεί περισσότερο" (Βίντεο)

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του τελικού του μήκους όπου ανάγκασε το Ολίμπικο να υποκλιθεί στο μεγαλείο του χωρίς να παραλείψει να κάνει μία από τις γνωστές αυθόρμητες δηλώσεις του στην κάμερα.

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής με άλμα 8.65μ. (επίδοση που έκανε δύο φορές) πήρε την πρώτη θέση, κάνοντας ατομικό ρεκόρ, ρεκόρ αγώνων και σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, αλλά έμεινε ένα εκατοστό κάτω από το Πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα (8.66μ.).


«Σεβασμός στους Ιταλούς... Να ζητήσω συγνώμη αρχικά γιατί τα έχω δώσει όλα και είμαι πολύ κουρασμένος. Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας κι ήθελα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά σε δύο άλματα το έχασα για ένα εκατοστό... Πραγματικά δεν γίνονται αυτά», είπα αρχικά ο Μίλτος και συνέχισε:

«Σήμερα βοήθησε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ο διάδρομος αν και γενικά είμαι πιο καλός στο σκληρό στάδιο. Σήμερα όμως έκαναν πολύ καλό αγώνα και οι αντίπαλοι μου κι ο Φουρλάνι είναι πραγματικά πολύ καλός».

Tags
Back to top button