Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς αποχαιρέτησε ακόμη μία κοπέλα (βίντεο)

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής των Ρόδων, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε την αποχώρηση ακόμη μίας κοπέλας από την βίλα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες βράδυ ο Mr. Bachelor πολιορκήθηκε από τις κοπέλες, οι οποίες μάλιστα ήρθαν σε νέα σύγκρουση στο σαλόνι του σπιτιού.

Ιδανική ήταν η βραδιά για την Αθηνά η οποία πέρασε λίγο χρόνο με τον Αλέξη ανοίγοντας μάλιστα την καρδιά της.

«Έχεις κάτι φοβερό, έχεις χαρίσματα που είναι πολύ ιδιαίτερα και είναι ξεχωριστά και σου τα έδειξα από το προηγούμενο ραντεβού τα συναισθήματά μου, αλλά και το πόσο κοντά θέλω να έρθω σε σένα».

Η ώρα της αποχώρησης έφτασε. Ο Αλέξης Παππάς συνάντησε όλες τις κοπέλες στην Τελετή των Ρόδων μοιράζοντας τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Η Έλενα και η Βάσω έμειναν τελευταίες με την αγωνία να χτυπά… κόκκινο. Η 24χρονη Βάσω ήταν και εκείνη που αποχώρησε από το «Bachelor».

Tags
Back to top button