Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το FBI συνέλαβε έναν από τους «10 πιο καταζητούμενους» φυγάδες - Είχε διαπράξει δολοφονία 9 χρόνια πριν

Τη σύλληψη ενός από τους δέκα πιο καταζητούμενους φυγάδες από το 2017 ανακοίνωσε το Σάββατο το FBI.

Ο Αλεχάντρο Καστίγιο συνελήφθη στο Μεξικό την Παρασκευή. Καταζητούνταν για τη δολοφονία της πρώην συναδέλφου του, της 23χρονης «Σάντι» Λι Λε, το 2016 στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Ο Καστίγιο κρατείται στο Μεξικό και αναμένει την έκδοσή του στη Βόρεια Καρολίνα.

«Το FBI και οι συνεργάτες μας εργάστηκαν ακούραστα για να βρουν και να συλλάβουν τον Άλεξ Καστίγιο. Για περισσότερα από εννέα χρόνια, ζούσε μια φυσιολογική ζωή, πιθανώς πιστεύοντας ότι δεν θα συλληφθεί ποτέ, αλλά οι έμπειροι ερευνητές μας δεν εγκατέλειψαν ποτέ το κυνήγι της δικαιοσύνης», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο ειδικός πράκτορας του FBI στο Σάρλοτ, Τζέιμς Κ. Μπάρνακλ Τζούνιορ.

Ο Καστίγιο προφανώς χρωστούσε στη Σάντι 1.000 δολάρια και εκείνη εξαφανίστηκε αφού συμφώνησε να συναντηθεί μαζί του σε ένα βενζινάδικο. Οι αρχές αργότερα βρήκαν το όχημά της στο Φοίνιξ.

Ο Καστίγιο προστέθηκε στη λίστα του FBI με τους «Δέκα πιο καταζητούμενους φυγάδες» τον Οκτώβριο του 2017.

Άλλα δύο άτομα κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία το 2017.

Η Άμμια Φίστερ, η οποία αρχικά είχε καταχωρηθεί ως αγνοούμενη, παραδόθηκε στις αρχές το 2017 και εκδόθηκε από το Μεξικό στη Βόρεια Καρολίνα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο WTXF-TV ανέφερε ότι η Φίστερ αντιμετωπίζει διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών για συνέργεια που σχετίζονται με τη δολοφονία.

Ένα τρίτο άτομο, ο Φελίπε Ουλόα, κατηγορήθηκε για συνέργεια στη δολοφονία.

Tags
Back to top button