Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κόμμα Καρυστιανού φέρνει χάος! Το 31% της MRB, οι σφοδρές αντιδράσεις και οι πολιτικοί σύμμαχοι

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις της Μαρίας Καρυστιανού, οι οποίες λειτούργησαν ως σαφής προαναγγελία για την πιθανή δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, σε συνδυασμό με τα ευρήματα των τελευταίων σφυγμομετρήσεων, έχουν προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην πρόσφατη έρευνα της MRB, ένα συντριπτικό 31,8% των ερωτηθέντων δήλωσε ξεκάθαρα πως θα στήριζε με την ψήφο του ένα κόμμα υπό την ηγεσία της. Το ρεύμα αυτό αποδεικνύεται ισχυρότερο ακόμη και από τα ποσοστά που συγκεντρώνουν προσωπικότητες όπως ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Αντώνης Σαμαράς σε παρόμοια ερωτήματα, γεγονός που φαίνεται να τροφοδοτεί περαιτέρω τις σκέψεις της για το επόμενο βήμα.

Σοκ στην καλλιτεχνική κοινωνία! Η μήνυση 22χρονου κατά του Γιώργου Μαζωνάκη-Τι καταγγέλλει για τις συναντήσεις στο καμαρίνι του

Διχασμός και «Οχι» από τους συγγενείς των θυμάτων

Παρά τη δημοσκοπική αποδοχή, το κλίμα στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών είναι ιδιαίτερα βαρύ και επιφυλακτικό. Ο Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, στον οποίο η ίδια προεδρεύει, έχει ήδη πάρει σαφείς αποστάσεις. Μέσω ανακοίνωσης, τα μέλη εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με μια τέτοια κίνηση, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια αυστηρά ατομική της επιλογή. Αυτή η εξέλιξη δρομολογεί ραγδαίες μεταβολές στον Σύλλογο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται η απομάκρυνσή της από την προεδρία μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Ελένη Βασάρα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υπήρξε καταπέλτης:

«Θεωρούμε λάθος να χρησιμοποιεί την ιδιότητα της προέδρου του Συλλόγου για να προβαίνει σε εξαγγελίες περί δημιουργίας "κινήματος" ή κόμματος. Οφείλουμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας, καθώς οι δικοί μας στόχοι είναι τελείως διαφορετικοί. Τέτοιες ενέργειες αποπροσανατολίζουν τον ιερό αγώνα που δίνουμε για τη δικαίωση των παιδιών μας και την αποκάλυψη της αλήθειας. Η ηθική μας στάση λέει πως δεν συμβιβάζεται ο ρόλος του εκπροσώπου των θυμάτων με την ίδρυση κόμματος».

Από τη πλευρά του και ο Πάνος Ρούτσι εξέφρασε την αντίθεσή του με τις σκέψεις της Καρυστιανού.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εφόσον θέλει να κάνει κάποιο κίνημα, ο σύλλογος πρέπει να αποφασίσει αν θα πάρει την ίδια γραμμή. Η δικιά μου θέση είναι ότι θα το παλέψω με όσες δυνάμεις έχω και με τη δύναμη του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά.

Ενας άλλος συγγενής των θυμάτων των Τεμπών και μέλος του συλλόγου, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 δεν εξέφρασε αντίθεση με την πρόθεση της Καρυστιανού να κάνει κόμμα – όλοι έχουν δικαίωμα ως πρόσωπα να κάνουν τις επιλογές τους – , αλλά είπε ότι ο ίδιος δεν θα συμπλεύσει με την ΜΚ.

Εμπόλεμη ζώνη η Αλβανική βουλή! Βουλευτές εναντίον αστυνομίας – Η έκρηξη οργής που τινάζει το καθεστώς Ράμα στον αέρα

Πολιτικές «πλάτες» από Φαραντούρη και Καμμένο

Η δυναμική που αναπτύσσει η Μαρία Καρυστιανού δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πολιτικό κόσμο. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, είδε με θετικό μάτι αυτή την προοπτική, χαρακτηρίζοντας «καλοδεχούμενη» την είσοδο ενός τέτοιου σχήματος στην πολιτική αρένα. Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος παρείχε δημόσια στήριξη, προτρέποντάς την να συνεχίσει την πορεία της παρά τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται.

Tags
Back to top button