Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σας εύχεται καλή χρονιά!

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ και οι συνεργάτες του ευχόμεθα, από καρδιάς, σε όλους τους εκλεκτούς αναγνώστες μας, η έλευση του νέου έτους 2023 να σηματοδοτήσει την αρχή μιας σωτήριας και ειρηνικής εποχής κατά την οποία η Ελλάδα μας θα αφήσει πίσω της το σκότος και ελεύθερη θα αρχίσει να κινείται σε διάφανα και καθαρά τοπία, χωρίς την ζωφόδη ομίχλη του παρελθόντος, χωρίς βία, πείνα, ανασφάλεια!

Είθε το Φως του Χριστού να σκεπάζει την πατρίδα μας και να αγκαλιάζει προστατευτικά τον καθένα από εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Είθε να διέλθουμε ασφαλείς μέσα από τις συμπληγάδες και επιτέλους να ανασάνουμε ελεύθεροι χαράζοντας τη δική μας πορεία προς την ολοκλήρωση των συλλογικών μας στόχων, που αναφέρονται στον τερματισμό κάθε ηθικής, οικονομικής, υλικής πνευματικής ή άλλης δυσκολίας και παρακμής, γιατρεύοντας ριζικά όλες τις πληγές που ανοίχθηκαν το 2022 και με δύναμη να παλέψουμε για να κερδίσουμε όσα αξίζει ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ να έχει και να κατέχει!

Χρόνια πολλά!

Χρόνια χρυσά και ειρηνικά, με υγεία, αγάπη, ελπίδα και σθένος!

Tags
Back to top button