Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Γονείς-τέρατα έκλειναν με ταινία το στόμα των παιδιών τους και τα έκαιγαν με αναπτήρα

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μια 32χρονη και ένας 37χρονος στην Τουρκία επειδή βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους ηλικίας 2 έως 10 ετών στην Προύσα.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν τις σχετικές φωτογραφίες οι δύο γονείς κατηγορούνται ότι, μεταξύ άλλων, έκλειναν τα στόματα των παιδιών τους με ταινία ώστε να μην ακούγονται οι φωνές τους όταν τα χτυπούσαν ή τα έκαιγαν με αναπτήρα.

Η Τουρκία διατηρεί στο κόκκινο την ένταση με «κλείσιμο» περιοχών σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο


Δείτε φωτογραφίες από το βίντεο στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί τα βασανιστήρια σε βάρος των παιδιών

Η μητέρα των παιδιών, η 32χρονη Χανά Ραμαντάν, εκτός από το κάψιμο, κατηγορείται ότι χτυπούσε με χαστούκια και ξύλο τα παιδιά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γείτονες και συγγενείς άκουσαν τις κραυγές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας. Ένας συγγενής της οικογένειας ήταν αυτός, μάλιστα, που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τα βασανιστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα των παιδιών ηλικίας 2, 5, 6 και 10 ετών υποστήριξε ότι «χτυπούσα τα παιδιά επειδή μου το ζητούσε ο πατέρας τους» με τον σύζυγό της να αρνείται κάθε γνώση για όσα περνούσαν τα παιδιά.

Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση των γονέων τους, τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε κοινωνικές δομές.

Tags
Back to top button