Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τους "Έπαιξαν"! Έξυπνα οι Βρετανοί θα αποκομίσουν τεράστια κέρδη από την πώληση 160 τουρκικών UAV Jackal στην Ταϊβάν (Εικόνες)

Η ταϊβανέζικη εταιρεία GEOSAT Aerospace and Technology έχει υπογράψει μία συμφωνία με την βρετανική εταιρεία Flyby Technology, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την μελλοντική αγορά, μεταφορά τεχνολογίας και παραγωγή 160 τουρκικής παραγωγής drones τύπου Jackal.

Το μνημόνιο κατανόησης, το οποίο υπογράφηκε κατά την διάρκεια έκθεσης αμυντικής αεροναυπηγικής τεχνολογίας στο Ταϊπέι της Ταϊβάν αυτόν τον μήνα, αφορά την μεταφορά τεχνολογίας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας GEOSAT.

Σε νεκροταφείο Leopard μετατράπηκε το Κουπιάνσκ-Οι Ρώσοι κατατρόπωσαν άλλα δύο τέτοια γερμανικά άρματα των Ουκρανών έξω από την πόλη

Ο Μουράτ Ισλίογλου, γενικός διευθυντής της τουρκικής εταιρείας Fly BVLOS Technology δήλωσε στην δυτική σελίδα αμυντικής ενημέρωσης Defense News πως το drone Jackal σχεδιάστηκε αρχικά για πολιτική χρήση.

Σχεδιάστηκε στην Τουρκία, Εξαγοράστηκε από τους Βρετανούς

Η διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης του Jackal ξεκίνησε στις αρχές του 2022, πρόσθεσε ο Ισλίογλου, τονίζοντας πως το μη επανδρωμένο αερόχημα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από Τούρκους μηχανικούς. Τον Απρίλιο του 2022, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την Flyby Technologies για την εξαγωγή πέντε drones συνολικής αξίας 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων. Το μη επανδρωμένο αερόχημα πραγματοποίησε δοκιμές με τον πύραυλο LMM τον Οκτώβριο του 2022.

Ετοιμάζονται για ξεριζωμό 120 χιλιάδες Αρμένιοι του Καραμπάχ αφού δεν θέλουν να ζούνε υπό τον φόβο εθνοκάθαρσης

Η Flyby Technologies να σημειώσουμε πως εξαγόρασε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του drone Jackal τον Ιούλιο του 2023, οπότε η εταιρεία είναι σε θέση να κατασκευάσει το drone στο Ηνωμένο Βασίλειο και να το εξάγει. Βέβαια οι Τούρκοι είχαν θέσει κάποιους περιορισμούς στην συμφωνία αναφορικά με την εξαγωγή της συσκευής σε ξένες χώρες, πιθανότατα την απαγόρευση πώλησης του Jackal σε συγκεκριμένα κράτη όπως την Ελλάδα.

Tags
Back to top button