Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ χειρότερα» - «Το Στενό είναι σε εξαιρετική φόρμα»

Το Στενό του Ορμούζ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, υποστήριξε τη νύχτα ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το ιρανικό καθεστώς έχει «ξεδοντιαστεί», και ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν κερδίσει τον πόλεμο, παρότι οι τιμές του πετρελαίου παίρνουν και πάλι την ανιούσα. 

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για ιρανικούς αδρανείς πυρήνες στις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε: «Ξέρουμε πού βρίσκονται οι περισσότεροι. Νομίζω ότι έχουμε τα μάτια μας πάνω σε όλους τους… Ήρθαν όταν κυβερνούσε ο νυσταγμένος Τζο Μπάιντεν, ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας!».

«Πολλοί άνθρωποι ήρθαν επί Μπάιντεν με τα ηλίθια ανοιχτά σύνορά του. Αλλά ξέρουμε πού βρίσκονται οι περισσότεροι από αυτούς» επέμεινε.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις τιμές του πετρελαίου και το Στενό του Ορμούζ κατά την επιστροφή του στην Κοινή Βάση Άντριους μετά την προεκλογική συγκέντρωση στο Κεντάκι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Στενό είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχουμε καταστρέψει όλα τα σκάφη τους. Έχουν μερικούς πυραύλους, αλλά όχι πολύ πολλούς. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα».

«Έχουν χάσει το ναυτικό τους. Έχουν χάσει την αεροπορία τους. Δεν έχουν καθόλου αντιαεροπορικό εξοπλισμό. Δεν έχουν ραντάρ. Οι ηγέτες τους έχουν χαθεί. Και θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ χειρότερα» προειδοποίησε.

«Θα μπορούσαμε να τους εξοντώσουμε μέχρι σήμερα το απόγευμα, στην πραγματικότητα, μέσα σε μια ώρα, κυριολεκτικά δεν θα μπορούσαν ποτέ να ξαναχτίσουν αυτή τη χώρα» υποστήριξε ο Τραμπ. 

 

 

Tags
Back to top button