Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει την κατάργηση του Covid Pass

Έτοιμοι να καταργήσουν τα πιστοποιητικά κορωνοϊού φέρονται πως είναι στη Βρετανία, καθώς το κύμα της μετάλλαξης Όμικρον συνεχίζει να υποχωρεί, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Σαχίντ Τζαβίντ, ο οποίος τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει εφησυχασμός για την πορεία της πανδημίας.

Όπως αποκαλύπτει η DailyMail, τα πιστοποιητικά κορωνοϊού ενδεχομένως να καταργηθούν στη Βρετανία και τα μέτρα που θα παραμείνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, να είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων.

Μάλιστα, ο Σαχίντ Τζαβίντ, μιλώντας προς τους βουλευτές, είπε ότι συμμερίζεται την ταλαιπωρία που νιώθουν ότι τους προκαλούν τα πιστοποιητικά στην καθημερινή τους ζωή ενώ παράλληλα, οι υπουργοί είναι θετικοί στο να μειωθεί το ποσοστό της τηλεργασίας.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες οχτώ ημέρες τα κρούσματα κορωνοϊού στην Βρετανία μειώνονται σταδιακά με τα θετικά τεστ χθες Πέμπτη να ανέρχονται σε 109.000 ενώ παράλληλα οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά.

Υπενθυμίζεται πως 100 βουλευτές των Τόρις καταψήφισαν τα μέτρα του «Σχεδίου Β» για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που εισήγαγε ο Μπόρις Τζόνσον τον περασμένο μήνα ενώ την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές τονίζουν πως τα πιστοποιητικά θα επανέλθουν μόνο σε περίπτωση που υπάρχει νέα εκτόξευση των κρουσμάτων.

Τα μέτρα του «Σχεδίου Β» για την αντιμετώπιση του κορονοϊού θα συζητηθούν μεταξύ των βουλευτών της Βρετανίας στις 26 Ιανουαρίου.

Tags
Back to top button