Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξωφρενική δήλωση στελέχους της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία: «Άντε και στα δικά μας» - «Επιδιώκουν το χάος» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε το σχόλιο του πρώην γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Λαμπρινίδη – Στάχτου και νυν στέλεχος της ΕΛΑΣ για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΟ 103,3 και σχολιάζοντας το κύμα κινητοποιήσεων, που εκδηλώνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο κ. Λαμπρινίδης – Στάχτος εκτίμησε ότι η κοινωνική δυσαρέσκεια μπορεί σύντομα να εκφραστεί και στη χώρα μας.

Μάλιστα, προέβλεψε ότι ο Νοέμβριος ενδέχεται να αποτελέσει μήνα έντονων κινητοποιήσεων, με πρωταγωνιστές κυρίως μαθητές και φοιτητές.

«Άντε και στα δικά μας. Να πάρει σειρά η Ελλάδα. Είμαστε κοντά», δήλωσε το στέλεχος της ΕΛΑΣ και εκτίμησε πως «τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο είναι τα βασικά ζητήματα που μπορούν να πυροδοτήσουν ένα νέο κύμα διαμαρτυριών: «Βάζω πρώτο θέμα τη στεγαστική κρίση και την ακρίβεια».

Οι δηλώσεις του στελέχους της ΕΛΑΣ προκάλεσαν την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγόρησε όσους προσδοκούν αντίστοιχες εξελίξεις στην Ελλάδα ότι επιδιώκουν την πρόκληση χάους.

«Μην αυταπατάστε, θέλουν και επιδιώκουν το χάος, διότι μόνο σε αυτό ευδοκιμούν. Αυτό θα κριθεί στις εκλογές που θα έρθουν, τίποτε άλλο», έγραψε ο υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του στο X.

 

Tags
Back to top button