Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Εμφάνιση τέρατος στο Πόρτλαντ, το 1960…

Στις 5 Αυγούστου του 1960, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press μετέδιδε από το Πόρτλαντ της Πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ μια είδηση σχετικά με την εμφάνιση ενός μυστηριώδους πλάσματος.Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας γινόταν λόγος ότι το “τέρας” εμφανιζόταν από καιρού εις καιρόν κατά την τελευταία τριετία μέσα σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο λατομείο, το οποίο είχε μεταβληθεί σε λίμνη από τις βροχές.Η Αστυνομία πίστευε σοβαρά στην ύπαρξη του τέρατος αυτού και είχε συστήσει στους κατοίκους να μην πλησιάζουν το λατομείο. Το πλάσμα είχε μήκος πολλών μέτρων και κατά τα λεγόμενα των πολλών αυτοπτών μαρτύρων εξέβαλε γοερές κραυγές.Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δηλώσει ότι την Κυριακή 31 Ιουλίου του 1960, το τέρας είχε εμφανιστεί εκ νέου στην επιφάνεια της λίμνης. Κατά την Αστυνομία, οι τελευταίοι δεν ψεύδονταν, διότι, όταν κατέφτασαν στον Αστυνομικό Τμήμα για να αναφέρουν το γεγονός, ήταν πελιδνοί από τον φόβο τους!Η περιγραφή στην οποία προέβησαν οι μάρτυρες ήταν ίδια με εκείνη την οποία είχαν κάνει προηγουμένως άλλα άτομα, τα οποία, όπως ισχυρίζονταν, είχαν βρεθεί αντιμέτωπα με το τέρας.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 06/08/1960…
Tags
Back to top button