Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Η ΠτΔ επέδωσε τα ξίφη στους νέους και τις νέες σημαιοφόρους του ΠΝ

ΓΕΝ • 24/06/2021 - 9:32
Η ΠτΔ επέδωσε τα ξίφη στους νέους και τις νέες σημαιοφόρους του ΠΝ

Ποιοι παρέστησαν στην τελετή

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επέδωσε τα ξίφη στους νέους και τις νέες σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά. Συνολικά, 43 νέοι και νέες σημαιοφόροι του Πολεμικού Ναυτικού (30 μάχιμοι και 13 μηχανικοί) έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο. Εξ αυτών, 31 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο, 2 από την Ιορδανία και 1 από το Μαυροβούνιο.

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η παράδοση της αρχηγίας των Ναυτικών Δοκίμων από τον σημαιοφόρο της 4ης σειράς της Σχολής, Βασίλη Βαλληνδρά, στον αδελφό του Σταύρο, σημαιοφόρο της 3ης σειράς. Ο διοικητής της Σχολής, υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος, κατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής, προέτρεψε τους νέους και τις νέες σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού «να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας».

Κατά τη διάρκεια της τελετής, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην τελετή παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπρόσωποι της Βουλής και των κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των σημαιοφόρων που ορκίστηκαν.

Tags
Back to top button