Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μύδροι Βανς για Γκίλφοϊλ: ««Απεχθές και αηδιαστικό αν κάποιος πουλάει πρόσβαση στον Λευκό Οίκο»

Ο Αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς δήλωσε την Πέμπτη στο CBS News ότι όποιος «πωλεί πρόσβαση στον Λευκό Οίκο» θα πρέπει να «υποστεί τις συνέπειες» απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Ο Βανς μίλησε στην εκπομπή «CBS Evening News», η οποία πρόκειται να μεταδοθεί το Σάββατο το βράδυ, λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

Στη συνέντευξη ο Αμερικανός πρόεδρος ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα της αποπομπής της Αμερικανίδας πρέσβη στην Αθήνα.

«Απεχθές αν κάποιος πουλάει πρόσβαση στον Λευκό Οίκο»

«Πρώτα απ’ όλα, αν κάποιος πουλάει πρόσβαση στο Λευκό Οίκο, αυτό είναι αηδιαστικό και απεχθές και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες», απάντησε ο Βανς, υπογραμμίζοντας ότι η συζήτηση μέχρι στιγμής αφορά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ.

Υπογράμμισε: «Θέλω να διατυπώνω αυτές τις κρίσεις με βάση τα γεγονότα και όχι με βάση μια τυχαία είδηση που διάβασα στα ΜΜΕ».

Υπενθυμίζεται ότι η Γκίλφοϊλ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε παράνομη πράξη.

Η ίδια δήλωσε: «Οι κατηγορίες αυτές είναι ψευδείς και σκοπεύω να υπερασπιστώ σθεναρά το όνομά μου, τη φήμη μου και την ακεραιότητά μου. Έχω αφιερώσει την επαγγελματική μου ζωή στον αγώνα για δικαιοσύνη, στην υπεράσπιση του ορθού και στην προάσπιση των αξιών που κάνουν την Αμερική ξεχωριστή. Δεν θα επιτρέψω σε ψευδείς κατηγορίες να αμαυρώσουν δεκαετίες δημόσιας υπηρεσίας».

Τραμπ για Γκίλφοϊλ

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξή του στο Newsmax, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει η Γκίλφοϊλ νομικές συνέπειες. Ρωτήθηκε μάλιστα αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο απονομής χάριτος.

«Απογοητεύτηκα με πράγματα που διάβασα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να το σκέφτεται.

«Είχε κάνει πολύ καλή δουλειά ως πρέσβης στην Αθήνα, οπότε είμαι απογοητευμένος. Είναι πολύ ικανή. Και όταν διάβασα αυτά τα πράγματα, τα διάβασα στις εφημερίδες, ήμουν έκπληκτος όσο και απογοητευμένος», σημείωσε ο Τραμπ.

Tags
Back to top button