Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στο πλευρό των αστυνομικών το ΑΚΚΕΛ για τα γεγονότα στο Πέραμα

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), βρίσκεται στον πλευρό των αστυνομικών για τα γεγονότα στο Πέραμα.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρ’ ότι ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ έχω ταχθεί πάρα πολλές φορές κατά του αστυνομικού καθεστώτος που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τις συνεχείς προσλήψεις αστυνομικών, τα νέα οχήματα και ενώ η Ελλάδα έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο ενισχύεται μόνο η αστυνομία ως απαραίτητο εργαλείο της υγειονομικής δικτατορίας Μητσοτάκη, έχω υποχρέωση να λάβω συγκεκριμένη θέση για τα γεγονότα στο Πέραμα.

Στην περίπτωση του Περάματος οι αστυνομικοί έπραξαν ακριβώς όπως έπρεπε, δουλειά του αστυνομικού είναι η προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους. Δεν είναι θέμα καθόλου τι “χρώμα” είχε ο νεκρός, με ενδιαφέρει ότι έκλεψε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει αστυνομικούς που έκαναν την δουλειά τους. Δεν μπορεί να βγαίνει το μισό πολιτικό σύστημα και να τα βάζει με τους αστυνομικούς που έπραξαν ακριβώς αυτό που έχουν ορκιστεί. Με αυτή την λογική τι χρειάζεται να κουβαλάνε όπλα, έφτανε μια ντουντούκα να παρακαλάνε τον κάθε εγκληματία να παραδοθεί. Αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς είναι οι “συνήθεις ύποπτοι” που μιλάνε περί ανοιχτών συνόρων, αυτοί που θέλουν τους λαθρομετανάστες να λιάζονται ανενόχλητοι στην χώρα μας, οι ανθέλληνες και οι διεθνιστούλιδες. Όλοι φωνάζουμε γιατί η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της και όταν την κάνει κάποιοι φωνάζουν γιατί έκανε αυτό που έπρεπε. Λυπάμαι για το θύμα, διαφωνώ με τον πατέρα του που λέει "έλα μωρέ ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν, είναι κακούργημα".

Ελπίζω όλοι αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους, να μην χρειαστούν ποτέ την ένοπλη βοήθεια αστυνομικών».

Tags
Back to top button