Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Το Α.Τ.Ι.Α. που εμφανίστηκε πάνω από το Οροπέδιο Λασιθίου, το 1958…

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου του 1958, ένα παράξενο γεγονός έλαβε χώρα στον νομό Λασιθίου της Κρήτης.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέφταναν από την περιοχή, ένα φωτεινό αντικείμενο, σχήματος δίσκου, εμφανίστηκε πάνω από την περιοχή του Οροπεδίου του Λασιθίου.Το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από βορρά προς νότο.Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο είχε γίνει αντιληπτό από πολλούς κατοίκους των χωριών της περιοχής, στους οποίους είχε δοθεί η εντύπωση ότι επρόκειτο περί ιπτάμενου δίσκου.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, στις 24/10/1958…
Tags
Back to top button