Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Το περιστατικό της Λα Πάμπα, το 1962…

Στις 25 Μαΐου του 1962, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε από το Μπουένος Άιρες μια πραγματικά συγκλονιστική είδηση.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονταν από την αργεντίνικη πρωτεύουσα, σε τηλεοπτική εκπομπή μεταδόθηκε η ιστορία μιας ιδιοκτήτριας ενός αγροκτήματος, η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο έπειτα από νευρικό κλονισμό.Η άτυχη γυναίκα υπέστη νευρικό κλονισμό, όταν είδε να προσγειώνεται στο κτήμα της, στην κεντρική επαρχία Λα Πάμπα, ένας ιπτάμενος δίσκος!Η αυτόπτης μάρτυρας του συνταρακτικού αυτού περιστατικού, το όνομα της οποίας δεν είχε αποκαλυφθεί στην τηλεόραση, όχι μόνο είχε αντιληφθεί το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, αλλά είχε δει και δύο παράδοξα όντα που έμοιαζαν με ρομπότ, να στέκονται κοντά σ’ αυτό.Στην ίδια εκπομπή είχε, επίσης, αναφερθεί ότι, κατόπιν επιτόπιας έρευνας, είχε επιβεβαιωθεί από ειδικούς ότι πράγματι το χορτάρι στο σημείο του αγροκτήματος όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς είχε προσγειωθεί το ιπτάμενο αντικείμενο, είχε καεί σε σχήμα κύκλου, διαμέτρου έξι περίπου μέτρων.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 26/05/1962…
Tags
Back to top button