Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

X.Γουάινστιν: Επιμένει στην αθωότητά του παρά τις 11 κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο στο Λος Άντζελες και δήλωσε αθώος για τις 11 κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ εμφανίστηκε με αναπηρική καρέκλα και τα χέρια του δεμένα στο στήριγμα του βραχίονα. Μίλησε μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της σύντομης ακρόασης, όταν ο δικαστής Sergio Tapia του ευχήθηκε «καλή τύχη».

«Ευχαριστώ πολύ», απάντησε εκείνος.

Ο παραγωγός εκδόθηκε από τη Νέα Υόρκη την Τρίτη, και κρατείται στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο δικηγόρος του, Mark Werksman, ζήτησε ιατρική αξιολόγηση κατά την ακρόαση ενώ είπε επίσης ότι θα καταθέσει σχετικό έγγραφο, αμφισβητώντας τρεις από τις 11 κατηγορίες.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στη δίκη εντός 120 ημερών, αν και οι προδικαστικές προτάσεις φαίνεται να παρατείνουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ο Γουάινστιν καταδικάστηκε στη Νέα Υόρκη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση τον Φεβρουάριο του 2020 και η ποινή φυλάκισης ορίστηκε στα 23 χρόνια. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι ο δικαστής έλαβε μια σειρά λανθασμένων αποφάσεων που του αρνήθηκαν το δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη.

Στην υπόθεση του Λος Άντζελες, ο Γουάινστιν αντιμετωπίζει καταγγελίες από πέντε γυναίκες που χρονολογούνται πάνω από 10 χρόνια. Εάν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, αντιμετωπίζει θεωρητικά ανώτατο όριο 140 ετών φυλάκισης.

Η δίκη του Λος Άντζελες έχει ήδη καθυστερήσει επανειλημμένα λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού. Τα δικαστήρια έχουν πλέον ξαναρχίσει να διεξάγουν ποινικές δίκες, αν και εξακολουθεί να υπάρχει σημαντική καθυστέρηση σε αρκετές υποθέσεις.

Οι δικηγόροι του Γουάινστιν πολεμούσαν κατά της έκδοσής του στην πολιτεία του Λος Άντζελες από τον Απρίλιο, υποστηρίζοντας ότι οι εισαγγελείς δεν είχαν υποβάλει τα κατάλληλα έγγραφα και ότι ο πελάτης τους χρειαζόταν θεραπεία στο Wende Correctional Facility, κοντά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, για προβλήματα που είχε στα μάτια.

Το Τμήμα του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες και ο εισαγγελέας διαβεβαίωσαν ότι ο Γουάινστιν μπορεί να λάβει επαρκή ιατρική περίθαλψη ενώ κρατείται στη μονάδα Twin Towers.

Υποθέτοντας ότι η καταδικαστική απόφαση της Νέας Υόρκης δεν ανατρέπεται, ο Γουάινστιν θα σταλεί πίσω στη Νέα Υόρκη για να εκτελέσει το υπόλοιπο της ποινής του μετά τη δίκη του Λος Άντζελες.

Tags
Back to top button