Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μαχητικά αεροσκάφη έστειλε η Άγκυρα να πετάξουν πάνω από τα Κατεχόμενα

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από την τΔΒΚ, η οποία αναγνωρίζεται αποκλειστικά και μόνο από την Τουρκία, για να γιορτάσουν την 47η επέτειο της στρατιωτικής ειρηνευτικής διαδικασίας σε αυτήν», σημειώνει το Step News.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει μέρος των πτήσεων των μαχητικών της κατά την επέτειο της στρατιωτικής εισβολής που πραγματοποίησε η Τουρκία το 1974.

Τουρκικά μαχητικά σχημάτισαν την ημισέληνο και το αστέρι στον ουρανό της «Τουρκικής Κύπρου» σε σχέση με το σύμβολο που φέρουν οι σημαίες των δύο χωρών.

Οι χώρες καταδικάζουν την κίνηση του Ερντογάν

Αυτό το βήμα έρχεται αφού τόσο η γαλλική κυβέρνηση όσο και η κυπριακή κυβέρνηση καταδίκασαν την ανακοίνωση της Τουρκίας για το άνοιγμα της κυπριακής πόλης Βαρώσια, επίσης σε αρμονία με τη θέση των ΗΠΑ για το ίδιο θέμα, την οποία εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα του θα επιδιώξει να εξασφαλίσει ευρεία διεθνή αναγνώριση για την «Τουρκική Κύπρο», το συντομότερο δυνατόν, ισχυριζόμενος ότι το μόνο αίτημα των Τουρκοκυπρίων, προς το παρόν, στο διεθνές τραπέζι διαπραγματεύσεων, είναι την αναγνώρισή τους και το καθεστώς τους ως ανεξάρτητου κράτους, είπε.

Tags
Back to top button