Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Ιερέας... φόβος και τρόμος κήρυξε σε σχολείο κατά του Halloween - «Το παιδί μου έβλεπε εφιάλτες»

Ιερέας στη Χαλκιδική παρενέβη σε σχολείο και έκανε κήρυγμα κατά του Halloween, τρομοκρατώντας τους μαθητές.

Ο ιερέας επισκέφτηκε δημοτικό σχολείο στη Χανιώτη Χαλκιδικής και σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, πραγματοποίησε ομιλία κατά του εορτασμού του Halloween και μοίρασε στους μαθητές φυλλάδια που έγραφαν «Δεν επιλέγω το φόβο, γιορτάζω το φως. Λέω όχι στο Halloween, αγκαλιάζω την αλήθεια».

Μητέρα μαθητή κατήγγειλε ότι η επίσκεψη έγινε χωρίς ενημέρωση των γονέων και ότι το παιδί της τρομοκρατήθηκε, βλέποντας εφιάλτες ότι θα πεθάνει γιατί έκανε αμαρτίες.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι με βάση την ενημέρωση που είχαν από γονείς δεν τους έχει μεταφερθεί η αίσθηση και η εικόνα φόβου ή αναστάτωσης των παιδιών μετά από την επίσκεψη του ιερέα, αλλά ως σύλλογος θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει έγκυρη ενημέρωση.

 

Tags
Back to top button